Sussie Baun Madsen

Jeg hedder Sussie Baun Madsen

Jeg er oprindeligt uddannet korrespondent i engelsk og spansk. Men efter 11 år på kontor skiftede jeg karriereområde og har nu i over 15 år arbejdet i et havecenter sideløbende med mit arbejde som astrolog. Jeg har interesseret mig for astrologi i omkring 30 år og er uddannet diplomastrolog på Skandinavisk Astrologi Skole (nu Astrologisk Akademi).

Astrologien åbnede en dør til en verden af viden og forståelse for mig. Efterhånden som jeg dykkede ned i astrologiens univers og kiggede på mit personlige horoskop, blev jeg bevidst om de energier, der præger mit liv. Jeg fik adgang til en værktøjskasse fuld af redskaber til større forståelse og rummelighed over for mig selv og mine medmennesker. Astrologien har været en øjenåbner og er en vidunderlig gave, jeg til enhver tid elsker at give videre til alle, der ønsker større forståelse og klarhed.

Jeg giver personlige konsultationer på min adresse i Frederikssund og har også en populær astrologisk hotline, hvor du efter aftale ringer mig op og vi kigger på dit horoskop og taler om de emner, der optager dig netop nu. Måske er det tid til et jobskifte, en boligændring eller en ny kæreste. Horoskopet er et fantastisk redskab til at sætte tid på livets hændelser – hvornår er tiden gunstig til at søsætte dine drømme? Jeg kan via horoskopet hjælpe dig med at finde svaret.

Jeg elsker at formidle astrologi, så kurser og foredrag er en naturlig del af mit astrologiske virke. Ligesom homeparties er en stor inspirationskilde for mig – at møde en gruppe nysgerrige mennesker, der synes astrologien er spændende og ønsker at høre om planeternes indflydelse på deres liv, giver mig stor glæde

Jeg har selvfølgelig pålagt mig selv fuld tavshedspligt og du ydes fuld diskretion.

 

Sussie Baun MAdsen

Comments are closed