Kursus – “Astrologi – et kig på dit stjerneunivers”

Kurset giver dig en overordnet tilgang til tolkning af et horoskop. Under kurset ser vi på stjernetegnenes og planeternes energier og tyder vores personlige horoskoper. Det kræver ingen forkundskaber at deltage – kun et åbent sind og interesse for astrologi.

Deltagernes horoskoper inddrages i undervisningen, så du har mulighed for at få en større forståelse af de energier, der præger dit liv. For at få bedst udbytte af undervisningen, vil holdene være på højst 6 deltagere.

Program:

Del 1

Indhold: De 12 stjernetegn, 10 planeter og 12 huse samt deres indbyrdes sammenhæng præsenteres og horoskopets elementer, dynamikker, halvbuer og kvadranter beskrives på basis af deltagernes personlige horoskoper.

Der indgår 15 siders kompendium om stjernetegn, planeter og huse i kursusprisen.

Pris: Kr. 950,00 pr. kursusdag

Del 2

Horoskopanalyse og prognose

På Del 2 lægges fokus på at udbygge viden om horoskopets enkelte dele ud fra analyse af personlige horoskoper. Derudover præsenteres teorien bag årsprognoser. Vi bruger kendte personers og vores egne horoskoper og oplevelser som eksempler på, hvordan planeterne viser, hvad der kan ske/er sket i vores liv på bestemte tidspunkter.

Der indgår 15 siders kompendium om prognoser i kursusprisen.

Pris: Kr. 950,00 pr. kursusdag

Tid:
Hver kursusrække holdes over 4 søndage eller 2 weekender, kl. 10.00-16.00. Ring for nærmere dato.
Sted:
Frederikssund – adresse oplyses ved tilmelding.
Praktisk information:
Du medbringer selv frokost. Kaffe, te og kage er inkluderet i prisen.
Tilmelding:
Tlf. 60 16 32 52

Comments are closed