header_foredrag

Foredrag

 

Nedenfor er vist et par forslag til foredrag.


Året der kommer

Foredrag om de energier, der præger horoskopet for det pågældende år. Jeg kommer med mit bud på, hvad året kan bringe for os alle både i det offentlige rum og i den private sfære. Hvilke udfordringer står vi overfor i den kommende år og hvilke muligheder bør vi gribe for at udnytte årets planetare energier? Efter en gennemgang af det generelle horoskop for året, bliver der mulighed for at få et overblik over de energier, der præger tilhørernes personlige liv i det kommende år. Tag derfor fødselsdata med og hør hvad året byder på af udfordringer og muligheder på forskellige områder af dit liv, fx kærlighed, bolig og karriere.


Astrologi og sjælskontakt

Foredrag om horoskopets muligheder, når man gerne vil blive klogere på sig selv og sin sjæls vej i dette liv. Med udgangspunkt i den lille planetoide Chiron, Måneknudeaksen samt Lykkepunktet i det personlige horoskop, kan astrologien give et indblik i den sjælskontrakt, en person har indgået ved indgangen til dette liv. ’Hvad er den overordnede mening med mit liv? Hvad skal jeg fokusere på? Hvordan bliver jeg lykkelig?’ er spørgsmål, jeg vil prøve at svare på.

Der tages udgangspunkt i de tilstedeværendes horoskoper, så det er en enestående mulighed for at få overblik over sin sjælskontrakt. Tag derfor fødselsdata med og hør hvordan astrologien kan hjælpe til at finde overblik og måske sjælefred.


Horoskopets vej til vækst og udvikling set via Saturn og Jupiter

Horoskopets kan give bevidsthed om en persons udviklingsvej og livskarma via solsystemets største planet Jupiter og den mest kompakte Saturn. Jupiter viser hvordan og på hvilket livsområde man finder glæde, vækst og mening med tilværelsen. Saturn viser, hvor man støder på gentagne udfordringer men også gennem en målrettet indsats kan opnå de største resultater. Viden om disse to planetenergier i horoskopet kan være en øjenåbner eller en bekræftelse af ens udviklingspotentiale i dette liv.

Denne aftens astrologiske tema tager udgangspunkt i Jupiter og Saturns placering og samspil i deltagernes horoskoper. De deltagere, der ønsker at få lidt personligt med på vejen, kan medbringe fødselsdata.

Jeg kommer gerne ud og holder foredrag om diverse astrologiske emner i foreninger, firmaer og privat.