header_kurser

KURSUS MODUL 1-5:

Astrologi – dit personlige horoskop

Grundkursus – Modul 1
Stjernetegnenes energier Vi ser på horoskopets opbygning, elementer, dynamik, polaritet og du får en grundig indføring i de 12 stjernetegns karakteristika. Din personlighed præges af de stjernetegn, planeterne befandt sig i, da du blev født. Bliv klogere på dig selv og de stjernetegn, der præger dig.
Grundkursus – Modul 2
Planeternes symbolik Vi gennemgår de 5 personlige planeter og de 5 kollektive planeters symbolik i horoskopet og vi kombinerer planeter og stjernetegn. Planeterne farves af de stjernetegn, de stod i, da du blev født – det er derfor vi fx kan se, hvordan din personlighed arbejder og hvordan du reagerer.
Grundkursus – Modul 3
Husenes betydning og planeternes indbyrdes aspekter Husene inddeler horoskopet i 12 vigtige livsområder, der viser hvor i livet dine specifikke evner, talenter og psykiske faktorer kommer til udtryk. Planeternes indbyrdes kontakt og prægning af hinanden viser, hvordan de forskellige dele af din personlighed arbejder sammen og hvilken personlig udvikling – succeser og udfordringer – du kommer igennem i løbet af livet.
Videregående Kursus – Modul 4
Horoskopanalyse og prognose  – Teknikken bag og tolkning af årsprognoser Nu skal der arbejdes med det vi har lært på Modul 1-3. Vi analyserer og tolker spændende horoskoper og lærer desuden teknikken omkring årsprognoser, der er et af astrologiens fantastiske redskaber. Horoskopet sætter tid på dine muligheder i de kommende år.
Videregående Kursus – Modul 5
Din sjæls vej set via Chiron, Måneknudeaksen og Lykkepunktet Chiron er den sårede healer; dens placering i horoskopet viser de sår du har på sjælen, som heales ved at du hjælper dine medmennesker med samme opgave. Måneknudeaksen viser horoskopets syntese – hvad er dit livsmål/udviklingsvej? Lykkepunktet viser de forhold, der skal til for at give dig glæde og lykkefølelse.
Målet med kursusrækken
Målet er at give dig en introduktion til en hurtig og nem tilgang til tolkning af et horoskop. Du bliver i stand til at lave en indledende tydning af et horoskop og finde en persons overordnede muligheder, styrker og udfordringer. Deltagernes horoskoper inddrages i undervisningen, så du har mulighed for at få en større forståelse af de energier, der præger dit liv. For at få bedst udbytte af undervisningen, vil holdene være på højst 6. 2 x 15 siders kompendium indgår i prisen. Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Modul 1. Deltagelse i Modul 2-5 forudsætter viden inden for de områder, de foregående moduler omhandler. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om hvilket Modul, der vil være bedst for dig med den viden du allerede har tilegnet dig.
TIDSPUNKT
Modul 1: ikke fastlagt

Modul 2: ikke fastlagt

Modul 3: ikke fastlagt

Modul 4: 29. – 30. oktober 2022 og 26.-27. november 2022

Modul 5: ikke fast lagt

Pris:
Kr. 1.900,00 inkl. moms pr. modul
Sted:
Frederikssund
Tilmelding:
Tlf.: 6016 3252 eller mail: sussie@himmellysene.dk