header_kurser

KURSUS MODUL 1-4:

Astrologi – dit personlige horoskop

Grundkursus – Modul 1

Stjernetegnenes energier og planeternes symbolik

Vi ser på horoskopets opbygning og får en grundig indføring i stjernetegnenes karakteristika og planeternes symbolik. Planeterne farves af de stjernetegn, de står i, da du blev født – det er derfor vi fx kan se, hvordan din personlighed arbejder og hvordan du reagerer.

Grundkursus – Modul 2

Husenes betydning og planeternes indbyrdes aspekter

Husene inddeler horoskopet i 12 vigtige livsområder, der viser hvor i livet dine specifikke evner, talenter og psykiske faktorer kommer til udtryk. Planeternes indbyrdes kontakt og prægning af hinanden viser, hvordan de forskellige dele af din personlighed arbejder sammen og  hvilken personlig udvikling – succeser og udfordringer – du kommer igennem i løbet af livet.

Videregående Kursus – Modul 3

Horoskopanalyse og prognose  – Teknikken bag og tolkning af årsprognoser

Nu skal der arbejdes med det vi har lært på Modul 1 og 2. Vi analyserer og tolker spændende horoskoper og lærer desuden teknikken omkring årsprognoser, der er et af astrologiens fantastiske redskaber. Horoskopet sætter tid på dine muligheder i de kommende år.

Videregående Kursus – Modul 4

Din sjæls vej set via måneknudeaksen, Chiron og de nye dværgplaneter

Måneknudeaksen viser horoskopets syntese – hvad er dit livsmål/udviklingsvej? Chiron er den sårede healer; dens placering i horoskopet viser de sår du har på sjælen, som heales ved at du hjælper dine medmennesker med samme opgave. De 4 nye dværgplaneter præsenteres også for dybere forståelse af dit livs mission.

Målet med kursusrækken

De fire modulet giver dig en hurtig og nem tilgang til tolkning af et horoskop. I løbet af kursusrækken bliver du i stand til at lave en indledende tydning af et horoskop og finde en persons overordnede muligheder, styrker og udfordringer. Deltagernes horoskoper inddrages i undervisningen, så du har mulighed for at få en større forståelse af de energier, der præger dit liv.

Stjernetegn, planeter, huse og aspekter præsenteres med få og klare kodeord. Kendskabet til horoskopets enkelte dele udvides i takt med gennemgangen af horoskopets forskellige indfaldsvinkler. 2 x 15 siders kompendium indgår i prisen.

Det kræver ingen forkundskaber at deltage i Modul 1, kun et åbent sind og interesse for astrologi og hvad det personlige horoskop kan fortælle om dig og dine medmennesker. Hvis du har lidt kendskab til de 12 stjernetegn og 10 planeter, kan du starte direkte på Modul 2. Deltagelse i Modul 3 og 4 forudsætter viden inden for de områder, Modul 1 og 2 omhandler. Kontakt mig, hvis du er i tvivl om hvilket Modul, der vil være bedst for dig med den viden du allerede har tilegnet dig.

For at få bedst udbytte af undervisningen, vil holdene være på højst 6-8 deltagere.


Tidspunkt:

Modul 1

Weekendkursus: 26. – 27.  september 2020, kl. 10.00-16.00


Modul 2

Weekendkursus: 24.-25. oktober 2020, kl. 10.00-16.00

Aftenkursus: 19. oktober, 2. november, 16. november, 30. november 2020, kl. 19.00-20.00


Modul 3 og 4:

Januar og februar 2021

Sted:

Østergade 2B, Frederikssund


Pris:

Kr. 1.900,00 inkl. moms pr. modul