Privatlivspolitik

Hvem er Himmellysene.dk?

Vores webstedsadresse er: https://www.himmellysene.dk. Himmellysene.dk er en virksomhed, som tilbyder ydelser inden for astrologi og tarot.

Hvilke personlige data vi indsamler og hvorfor vi indsamler det

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven. Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg behandler følgende kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdato, fødested og fødselstidspunkt for at kunne beregne dit horoskop og for at kunne komme i kontakt med dig ved levering af produkter og tjenester inden for astrologi og tarot, herunder nyhedsbreve og online markedsføring fx via facebook.

Jeg får dine oplysninger direkte fra dig enten via min hjemmeside, via kontaktformularen, tilmelding til nyhedsbreve eller via telefon samt messenger i forbindelse med køb af ydelser og tjenester omkring astrologi og tarot.

Hvem deler vi data med?

Jeg videregiver ikke dine personoplysninger til tredje part. Men jeg har indgået aftale med Mailchimp om håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Hvor længe vi gemmer dine data

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med dine oplysninger for at yde den tjeneste, du ønsker at modtage omkring astrologi og tarot samt for at overholde fx bogføringsloven. Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det måtte være nødvendigt for at yde mine astrologiske tjenester og udsende nyhedsbreve.

Hvilke rettigheder har du over dine data

Du kan til enhver tid bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor vi sender dine data

Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Din kontaktinformation

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med. Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige. Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle eller opbevare dine personoplysninger, kan du sende mig en e-mail.

Cookies

Dette website bruger cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Du samtykker til evt. cookies her, hvis du fortsætter med at anvende denne hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller at forlade sitet.