slider_Referencer

Referencer
- Det siger kunderne

Ramte spot on!

“Min mor og jeg fik begge lagt vores fødselshoroskop samt årsprognose. Vi er bare begge fuldstændigt ‘blown away’. Sussie ramte spot on og hjalp os hver især med at få fokus på det som virkeligt  betyder noget. Det var som hun kunne se os og beskrive os bedre end vi selv ville have kunnet og vi har fået en masse redskaber til at styrke os selv og vores kompetencer fremadrettet i livet til gavn og glæde for alle.

Det er absolut ikke sidste gang vi lægger vejen forbi Sussie. Hun er sindssygt dygtig både til tydning af horoskopet og også formidlingen.”

Ninett

Tak fordi du åbnede mine øjne

“Kære Susie

Jeg er i dag blevet tilbudt en stilling ved XXXX. Efter vores sidste samtale gik jeg på deres hjemmeside, og der var et stillingsopslag som føltes som om, det var skrevet til mig! Jeg søgte, blev kaldt til samtale, og nu har de tilbudt mig stillingen! Det føles helt rigtigt, og jeg har den bedste følelse af det arbejde jeg skal indgå i og den gruppe jeg skal samarbejde med!

Tak fordi du åbnede mine øjne og sendte mig i deres retning! Jeg havde ikke set det opslag, hvis det ikke havde været for dig!

Jeg sender dig masser af taknemmelighed og vender nok tilbage efter flere gode råd i fremtiden.”

Tina

Er fortsat helt høj!
“Jeg har været så heldig at fået lagt et horoskop hos Sussie. Var inviteret til en kursusdag vedr. relationer/kærlighed af en veninde. Sussie havde selvfølgelig fået mit navn, fødselsdato, tid og sted inden.

Jeg havde ingen forventninger andet end det bliver da en meget sjovt og hyggelig dag, men fik så vildt meget med hjem – er forsat her HELT HØJ. Har nu lyttet det optagne 2 x og wow siger jeg bare. Da vi kun var få grundet Coronatiden, fik vi alle ekstra tid, og derfor kom vi dybere rundt om hele ens horoskop.

Booker du en personlig session, får du selvfølgelig det hele. Det gav en energi indsprøjtning, bekræftede hvem jeg er og hvilke muligheder der lå indtil slut 2021.

Ved jeg ikke hvem jeg er – jo meget – men at få det bekræftet sammen, med de muligheder der ligger fremover var SPOT ON både privat/kærlighed og business. Det var også interessant hvilke mennesker, der ville være gode for mig business og privat. Og hvor jeg selv har noget at udvikle. Der kom ny vigtig viden jeg klart kan bruge og blive endnu stærkere/dygtigere af. Sussie vidste ikke inden den virksomhedsforandring jeg er startet op og det lå så tydeligt i horoskopet – ja selvfølgelig giver den info en ekstra spænding (nye tiltag er på vej) og det bliver sååååå godt.

Sussie’s personlighed er så varm, hun er sindssyg skarp og dygtig – et helt igennem hjertemenneske, som jeg på det varmeste kan anbefale, hvis du er lidt nysgerrig på livet, og de muligheder der ligger på din vej. En helt igennem FANTASTISK oplevelse – hvis du tør gribe de muligheder, der ligger på din vej.

I CARE FOR YOUR SUCCESS”
Henriette
Giver mig indsigt i mig selv
“Det er nu fjerde gang, at jeg får lagt årshoroskop hos Sussie, og jeg kan på det allervarmeste anbefale hende! Jeg bruger hende både til fødselshoroskop samt årshoroskop. Hun giver mig indsigt og læring om mig selv som person, der er både spændende, inspirerende og udviklende for mig. En særlig indsigt som jeg ikke får andre steder fra end astrologien. Jeg oplever hende altid som nærværende, imødekommende og meget velforberedt.

Hun er fagligt skarp og meget dygtig. Hun formår at formidle det på en jordnær måde, så jeg kan forstå det og følge med. Jeg vil virkelig gerne anbefale andre at få personlig indsigt gennem Sussie og astrologien.” Ulrikke Schrøder
Ro og overblik
“Kære Sussie Du skal bare vide, at din viden og information har givet mig SÅ meget ro og overblik, og ikke mindst troen på at det var og er det rigtige valg – TAK.”

Chanette Jensen

Madblogger og terapeut

Empatisk forståelse

“Jeg kan varmt anbefale Sussie Baun Madsen fra Himmellysene.dk. De individuelle sessioner er altid kompetente med knivskarpe, klare budskaber samt en empatisk forståelse for livssituationer, udfordringer og opgaver!”

Rikke Hjorth

Selvstændig erhvervsdrivende

Udfordringer vendes til muligheder

“Jeg har igennem de sidste 10 år valgt at kontakte Sussie for at få lagt mit årshoroskop. Når jeg står med vigtige beslutninger, tøver jeg ikke med at tage kontakt til Sussie.

Med sit nærvær og omsorgsfulde væsen har Sussie gang på gang vendt udfordringer til brugbare muligheder og givet mig nyt håb. Sussies måde at tolke stjerneres budskaber på, giver mig altid mod til at tage det næste skridt. Både privat og erhvervsmæssigt har Sussies astrologiske tolkning gang på gang hjulpet mig videre i min proces.

Sussie er en blændende formidler og i kraft af hendes omsorgsfulde væsen og høje faglighed, er hendes undervisning inspirerende og saglig og altid med en praktisk og jordnær tilgang, så stoffet præsenteres på en let tilgængelig måde i en hyggelig og tryg atmosfære.

Jeg kan kun give Sussie mine varmeste anbefalinger. Så tøv ikke med at række ud – du vil ikke fortryde.”

Maibritte Allsand

Clairvoyant, Familiekonsulent og systemiske familieopstiller

Tilmeld dig nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil jeg løbende sende dig gode råd, tips og tricks, information om kampagner og nyheder omkring stjernernes univers.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.