slider_Referencer

Referencer
- Det siger kunderne om Himmellysene.dk

Ro og overblik
“Kære Sussie Du skal bare vide, at din viden og information har givet mig SÅ meget ro og overblik, og ikke mindst troen på at det var og er det rigtige valg – TAK.”

Chanette Jensen

Madblogger og terapeut

Empatisk forståelse

“Jeg kan varmt anbefale Sussie Baun Madsen fra Himmellysene.dk. De individuelle sessioner er altid kompetente med knivskarpe, klare budskaber samt en empatisk forståelse for livssituationer, udfordringer og opgaver!”

Rikke Hjorth

Selvstændig erhvervsdrivende

Udfordringer vendes til muligheder

“Jeg har igennem de sidste 10 år valgt at kontakte Sussie for at få lagt mit årshoroskop. Når jeg står med vigtige beslutninger, tøver jeg ikke med at tage kontakt til Sussie.

Med sit nærvær og omsorgsfulde væsen har Sussie gang på gang vendt udfordringer til brugbare muligheder og givet mig nyt håb. Sussies måde at tolke stjerneres budskaber på, giver mig altid mod til at tage det næste skridt. Både privat og erhvervsmæssigt har Sussies astrologiske tolkning gang på gang hjulpet mig videre i min proces.

Sussie er en blændende formidler og i kraft af hendes omsorgsfulde væsen og høje faglighed, er hendes undervisning inspirerende og saglig og altid med en praktisk og jordnær tilgang, så stoffet præsenteres på en let tilgængelig måde i en hyggelig og tryg atmosfære.

Jeg kan kun give Sussie mine varmeste anbefalinger. Så tøv ikke med at række ud – du vil ikke fortryde.”

Maibritte Allsand

Clairvoyant, Familiekonsulent og systemiske familieopstiller

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil jeg løbende sende dig gode råd, tips og tricks, information om kampagner og nyheder omkring stjernernes univers.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.