slider_workshop

Workshops/Temadage 2022-2023

Workshop 1: 16. oktober 2022, kl. 10.00—16.00

DIG OG DIT KÆRLIGHEDSLIV – set ud fra dit personlige horoskop
Hvordan går du til verden og hvilke personer tiltrækkes du af? Hvordan opnår du harmoniske relationer og et kærligt parforhold? Hvilke udfordringer og muligheder oplever du i dit kærlighedsliv og hvordan udnytter du bedst dine energier? Måske er der langt fra det du ønsker og det du får – Vi kommer med et bud via kærlighedsplaneterne Venus og Mars og Ascendant/Descendant i dit personlige horoskop.

Workshop 2: 13. november 2022, kl. 10.00-16.00

DIT LIV I BEVÆGELSE – din personlige udvikling
Hvor er jeg på vej hen? Hvad har jeg brug for at fokusere på lige nu? Hvordan kan jeg bedst tage mig af mig selv? Hvordan får jeg lettest tacklet denne problematik? Spørgsmålene kan være mange i denne kaotiske tid efter Corona og med den tilspidsede situation i Europa. Hvilke planetenergier er specielt i fokus i dit personlige horoskop i 2022-23? Er det Neptuns sensitive
energi, Saturns mere ansvarsfulde påvirkning, Plutos forvandlende side eller Uranus’ frihedstrang, der præger dit liv? Lad planeterne inspirere dig til personlig udvikling og fremdrift i det kommende år.

Workshop 3: 22. januar 2023, kl. 10.00-16.00

OMFAVN PLUTO – Forvandlingens mester
Er livet svært og ’rygsækken’ til tider tung? Befinder du dig igen og igen i samme udfordrende situation? Et kik på den kraftfulde planet Pluto i dit personlige horoskop kaster lys på dine ubevidste handle- og reaktionsmønstre og til tider hæmmende adfærd. Den viser, hvor du i løbet af livet må undergå total forvandling og bearbejde drænende skyggesider for at gøre op med fortiden og stå mere autentisk og ærligt frem. Viden om Plutos indflydelse i dit horoskop kan kaste lys på din ’rygsæk’ og gøre retningen mere klar.

Workshop 4: 26. februar 2023, kl. 10.00-16.00

HVAD KOMMER DU FRA OG HVOR SKAL DU HEN? – Din retning i livet
Hvilke forhold er det nødvendigt for dig at få bevidstgjort for at komme videre i livet og vælge den rigtige retning? Med baggrund i dit personlige horoskop kigger vi på dine nedarvede mønstre og indre ståsted. Vi fokuserer på, hvad du bør stræbe efter at opnå i dette liv – din personlige livsvej og din karrieres retning. Er der personlige forhold, der hæmmer dig i at forfølge dit kald og give dit optimale bidrag til verden? Og i hvilken retning skal du søge for at føle dig glad og tilfreds? Viden om dit personlige horoskop kan gøre din vej mere klar.

Workshop 5: 26. marts 2023, kl. 10.00-16.00

DIN SJÆLSKONTRAKT – dit livsformål set ud fra det personlige horoskop
’Hvad er den overordnede mening og formål med mit liv?’, ’Hvad skal jeg fokusere på?’, ’Hvad er lykke for mig?’ eller ’hvordan bliver jeg glad og tilfreds?’, kunne være interessante spørgsmål, du søger at finde svar på. Med udgangspunkt i bl.a. måneknudeaksen (sjælens udvikling) og lykkepunktet i dit personlige horoskop, giver vi et bud på den sjælskontrakt og det livsformål du fik med dig ved fødslen.

Workshop 6: 22. april 2023, kl. 10.00-16.00

UDNYTTER DU DIT FULDE POTENTIALE? – Dine helt unikke personlige ressourcer
Dit sol-, måne- og ascendanttegn viser hvem du er og hvilke evner og talenter du skal udvikle og stræbe efter at perfektionere for at udnytte dit fulde potentiale. Hvilke problematikker og udfordringer må du igennem i løbet af livet for at leve fuldt og helt efter dit hjerte? Du er garanteret godt på vej allerede, men bevidstgørelse af dine personlige ressourcer skaber overblik og ro. At dykke ned i dit personlige horoskop kan give klarhed og forståelse.

Sted:

Frederikssund – adresse opgives ved tilmelding

Pris:

kr. 950,00 pr. workshop

Tilmelding:

Tilmeld dig senest 1 uge før afholdelse på mail: sussie@himmellysene.dk eller telefon 6016 3252.