slider_workshop

Workshop efterår 2021

Workshop 1

Dig og dine relationer – Dit kærlighedsliv set ud fra dit personlige horoskop

Hvordan går du til verden og hvilke personer tiltrækkes du af? Hvad udsender du og hvad tiltrækkes du af? Hvordan opnår du harmoniske relationer og et kærligt parforhold? Hvilke udfordringer og muligheder oplever du i dit kærlighedsliv og hvordan udnytter du bedst dine energier. Måske er der langt fra det du ønsker og det du får – astrologien kan vise dig vejen.

Workshop 2

Hvad kommer du fra og hvor skal du hen? – Dit bidrag til verden

Med baggrund i dit personlige horoskop, kigger vi på de energier du har med dig fra tidligere liv og din barndom og ser på, hvad du stræber efter at opnå i dette liv – dit personlige aftryk og din karrierevej. Hvilke forhold er det nødvendigt at få bevidstgjort for at komme videre i livet? Er der personlige forhold, der hæmmer dig i at forfølge dit kald og give dit optimale bidrag til verden? Og hvad skal du bidrage med for at føle dig succesrig og tilfreds. Dit personlige horoskop kan give inspiration og vejledning.

Workshop 3

Tag hånd om din skæbne – Se dine udfordringer i øjnene

Saturns placering i dit personlige horoskop viser, hvor du igennem livet støder på gentagne massive udfordringer, men også opnår de smukkeste og mest tilfredsstillende resultater, når du tager kampen op. Hvordan tackler du bedst dine problemer og får løst den gotiske knude? Bevidstheden om Saturn og dens skæbnebetonede indflydelse i dit horoskop kan hjælpe dig videre. Livet bliver lettere og vejen mere klar.

Workshop 4

Din sjælskontrakt – set ud fra dit personlige horoskop

Med udgangspunkt i måneknudeaksen, lykkepunktet og den lille planetoide Chiron i dit personlige horoskop, giver vi et bud på den sjælskontrakt, du har indgået ved indgangen til dette liv. ’Hvad er den overordnede mening med mit liv?’, ’Hvad skal jeg fokusere på?’, ’Hvad er lykke for mig?’ eller ’hvordan bliver jeg glad og tilfreds?’, kunne være interessante spørgsmål, vi søger at finde svar på.

Deltagelse i mine workshops kræver ingen forkundskaber eller deltagelse i andre kurser, men kan være et godt supplement til Grundkurset.

Workshop 5

Udnytter du dit fulde potentiale? – Dine helt unikke personlige ressourcer

Dit sol-, måne- og ascendanttegn viser hvem du er og hvilke evner og talenter du skal udvikle og stræbe efter at perfektionere for at udnytte dit fulde potentiale. Hvilke problematikker og udfordringer må du igennem i løbet af livet for at leve fuldt og helt efter dit hjerte? Du er garanteret godt på vej allerede, men bevidstgørelse af dine personlige ressourcer skaber overblik og ro. At dykke ned i dit personlige horoskop kan give klarhed og forståelse.

Tidspunkt

Workshop 1: 29. august 2021 kl. 10.00-16.00

Workshop 2: 19. september 2021 kl. 10.00 – 16.00

Workshop 3: 17. oktober 2021 kl. 10.00-16.00

Workshop 4: 14. november 2021 kl. 10.00-16.00

Workshop 5: Vinter 2022

Sted:

Frederikssund

Pris:

kr. 950,00 pr. workshop