Lidt om mig og Himmellysene.dk

Min uddannelse og erfaring

  • Jeg er oprindeligt uddannet korrespondent i engelsk og spansk. Men efter 11 år på kontor skiftede jeg karriereområde og arbejdede i 20 år i et havecenter sideløbende med mit arbejde som astrolog.

    Fornylig valgte jeg at beskæftige mig med mit hjertebarn 100%, så nu arbejder jeg fuldtid med astrologien. Jeg har arbejdet med astrologi siden 1985 og er uddannet diplom-astrolog på Skandinavisk Astrologi Skole (nu Astrologisk Akademi).

Mig og astrologien

  • Astrologien åbnede en dør til en verden af viden og forståelse for mig. Efterhånden som jeg dykkede ned i astrologiens univers og kiggede på mit personlige horoskop, blev jeg bevidst om de energier, der præger mit liv.

    Jeg fik adgang til en værktøjskasse fuld af redskaber til større forståelse og rummelighed over for mig selv og mine medmennesker. Astrologien har været en øjenåbner og er en vidunderlig gave, jeg til enhver tid elsker at give videre til alle, der ønsker større forståelse og klarhed.

sussie3

Himmellysene.dk

  • Jeg giver personlige konsultationer på min adresse i Frederikssund og har også en populær astrologisk hotline, hvor du efter aftale ringer mig op og vi kigger på dit horoskop og taler om de emner, der optager dig netop nu. Måske er det tid til et jobskifte, en boligændring eller en ny kæreste. Horoskopet er et fantastisk redskab til at sætte tid på livets hændelser – hvornår er tiden gunstig til at søsætte dine drømme? Jeg kan via horoskopet hjælpe dig med at finde svaret.

    Jeg elsker at formidle astrologi, så kurser og foredrag er en naturlig del af mit astrologiske virke. Ligesom homeparties er en stor inspirationskilde for mig – at møde en gruppe nysgerrige mennesker, der synes astrologien er spændende og ønsker at høre om planeternes indflydelse på deres liv, giver mig stor glæde. Jeg har selvfølgelig pålagt mig selv fuld tavshedspligt og du ydes fuld diskretion.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Når du tilmelder dig mit nyhedsbrev, vil jeg løbende sende dig gode råd, tips og tricks, information om kampagner og nyheder omkring stjernernes univers.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevet igen.