Persondatapolitik hos Himmellysene.dk

Jeg behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Jeg behandler følgende kategorier af personoplysninger: Almindelige personoplysninger, fx navn, adresse, e-mail, telefonnummer, fødselsdato, fødested og fødselstidspunkt for at kunne beregne dit horoskop og for at kunne komme i kontakt med dig ved levering af produkter og tjenester inden for astrologi og tarot, herunder nyhedsbreve og online markedsføring fx via facebook.

Jeg får dine oplysninger direkte fra dig enten via min hjemmeside, tilmelding til nyhedsbreve eller via telefon samt messenger i forbindelse med køb af ydelser og tjenester omkring astrologi og tarot.

Det er nødvendigt for mig at ligge inde med dine oplysninger for at yde den tjeneste, du ønsker at modtage omkring astrologi og tarot samt for at overholde fx bogføringsloven. Jeg opbevarer dine personoplysninger så længe det måtte være nødvendigt for at yde mine astrologiske tjenester og udsende nyhedsbreve.

Jeg videregiver ikke dine personoplysninger til tredje part. Men jeg har indgået aftale med Mailchimp om håndtering af mailadresser i forbindelse med udsendelse af nyhedsbreve.

Du kan altid kontakte mig for at få oplyst, hvilke af dine personoplysninger, jeg ligger inde med. Hvis der er fejl i de oplysninger jeg har om dig, kan du altid bede om at få dem rettet, så jeg har de rigtige. Ønsker du ikke længere, at jeg skal behandle eller opbevare dine personoplysninger, kan du sende mig en e-mail.